Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Őstehetségek: ilyenek voltak a színészek a meghallgatáson

Őstehetségek: ilyenek voltak a színészek a meghallgatáson

2014. 08. 11. Szerző: Naomi

Robert Downey Jr.-t mi is kapásból felvennénk a Vasember szerepére, és Rachel McAdamsnek is azonnal az orra alá tolnánk a szerződést.

1. Chloë Grace Moretz

A 2010-es Engedj be! című film szereplőválogatásának idején Chloë Moretz körülbelül 12 éves lehetett. Még most is csak 16 éves. A videóban látszik, milyen meggyőzően játszotta a vámpír szerepét, aki egy kislány testében ragadt.
 

2. Al Pacino

Igen fiatal, csak 31 éves volt Al Pacino, amikor A keresztapa szerepére castingolták. Aki eddig csak szinkronnal látta/hallotta filmben szerepelni, meg fog lepődni a hangján.


 
3. Rachel McAdams

A videóból kiderül: nem csoda, hogy Ms. McAdams meggyőzte a Szerelmünk lapjai készítőit… Tudtad, hogy Ryan Goslinggal utálták egymást a film forgatásakor?
 

 
4. Hugh Jackman

Óriási kitörés volt Hugh Jackmannek Wolverine szerepe az X-Menben. Így vette le a lábáról a stábot:


 
5. Hugh Laurie

Valljuk be: sokat tökéletesedett Hugh Laurie technikája a szarkasztikus, cinikus és – na jó, legyen – bunkó Doktor House megszemélyesítésében. De azért a castingon sem volt rossz…
 

 
6. Robert Downey Jr. - Vasember

Így beszélgetett - és flörtölt - a riporterrel szuperhősünk Vasember castingján (a videó elején). Hozta a formáját!


 
7. Natalie Portman

Emlékszünk még a tündéri kislányra a Leon, a profiból? 1994-et írunk, Natalie Portman ekkor volt 13 éves. Így játszott a szereplőválogatáson:


Forrás: popnhop.com

Kommentek