Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • 10+1 hollywoodi sztár, aki bátran lőtt a házinyúlra

10+1 hollywoodi sztár, aki bátran lőtt a házinyúlra

2014. 08. 27. Szerző: Naomi

Ismerjük a mondást, melyik nyúlra ne lőjünk? Nos, ezt a világ minden részén hajlamosak az emberek figyelmen kívül hagyni - Hollywoodban is.

A páros 2012-ben forgatta együtt a Lopott szavak című mozit, aztán vagy egy évig randizgattak. És bár a románc nem bizonyult tartósnak, újra összehozta őket a munkájuk, mégpedig A galaxis őrzői kapcsán. Ezúttal talán megtartották a tisztes távolságot.
 
bradley_cooper_zoe_saldana_L_C
 
Az álompár szintén 2012-ben ismerte meg egymást, és szintén együtt forgattak (a Túl a fenyvesen című filmet), viszont ők azóta is együtt vannak. Sőt, gyermeket várnak.

 
eva_mendes_ryan_gosling_L__C
 
A True Blood – Inni és élni hagyni című sorozat sztárjai a sorozat készítése közben létrejött munkakapcsolatból léptek szintet. 2012-ben ikreik is születtek.
 
Anna_Paquin_Stephen_Moyer_L_C
 
A Dexter testvérpárjaként ismertük meg őket – a való életben viszont összejöttek. Sajnos az ő történetük kevésbé vidám: már el is váltak egymástól.
 
Jennifer_Carpenter_Michael_C._Hall_L_C
 
A páros a 2003-as mozi, a Daredevil, a fenegyerek forgatásán ismerte meg egymást. 2005-ben már házasok is voltak, azóta 3 gyerekük született.
 
Ben Affleck feleségével, Jennifer Garnerrel - Fotó: Europress Fotóügynökség
 
A Gossip Girl (Pletykafészek) című sorozat készítése közben annyira beleélték magukat a szerepbe (ti. hogy egy párt alakítottak), hogy aztán a való életben is összejöttek. A kapcsolatnak szakítás lett a vége, Blake Lively pedig összejött egy másik kollégájával, Ryan Reynoldsszal – aki most már a férje. Vele egyébként a Zöld Lámpás című filmben dolgoztak együtt.
 
blake_lively_penn_badgley_L_C
 
Nem most volt: a Smith-házaspár a Kaliforniába jöttem című sorozat castingján találkozott, ugyanis Jada jelentkezett az egyik szerepre. A munkát ugyan nem kapta meg, de helyette az övé lett Will Smith. 1997 óta házasok és két gyermekük van.
 
will_smith_jada_pinkett_smith_L_C
 
Ennél romantikusabb sztori nincs is: a két színész az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatban játszotta az álompárt: Hófehérkét és a herceget. Idén áprilisban házasodtak össze.
 
ginnifer_goodwin_josh_Dallas_L_C
 
Sajnálatos, hogy Jude Law a bébiszitterrel csalta meg a feleségét - mondjuk később Sienna Miller állt bosszút, és Daniel Craiggel kavart össze. Az egykori páros az Alfie forgatásán ismerkedett meg
 
jude_law_and_sienna_miller_L_C
 
A Fantasztikus Négyes forgatásán találkoztak egymással, 2004-ben. Négy évig randizgattak, aztán 2008-ban házasodtak össze. Két gyermekük született.
 
jessica_alba_cash_Warren_L_C
 
A Második műszak című film bizony nem mai: 1984-ben debütált. Goldie Hawn és Kurt Russell ezen a forgatáson ismerkedtek meg, és a mai napig együtt vannak.
 
goldie_hawn_kurt_russell_L_C

Olvastad már Hollywood leghűségesebb sztárpárjairól szóló összeállításunkat? Katt ide!

Forrás: newser.com

Kommentek