Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Ridley Scott Budapesten forgatná a Szárnyas fejvadász 2-t

Ridley Scott Budapesten forgatná a Szárnyas fejvadász 2-t

2014. 08. 27. Szerző: Naomi

Ridley Scott nem vesz vissza a tempóból: évente rendez egy filmet - és hogy mennyinek a producere, arról már ne is beszéljük. De akárhogy fogyasztja őket, a forgatókönyvek még mindig sorban állnak nála.

Ridley Scott legújabb filmje, az Exodus: Istenek és királyok idén télen kerül a mozikba, de a rendező egyszerűen nem bír leállni. 2000 óta évente legalább egy filmet rendez, emellett pedig produceri munkákat vállal tévésorozatokban, minisorozatokban, játékfilmekben, doksikban, tévéfilmekben, egyszóval nagyjából mindent csinál. (Mindezt 76 évesen…)
 
szárnyas_fejvadász_L_C
 
Következő filmje a The Martian lesz Matt Damon főszereplésével, akinek nehéz körülmények között kell túlélnie a Mars felszínén, nagyjából olyan helyzetben, mint Robinson Crusoe-nak. A filmhez egyelőre storyboardokat készítenek; a forgatás novemberben kezdődik. Nem is akárhol: "Azt hiszem Budapesten fogjuk forgatni, és valószínűleg Rum vádiban. A Rum vádi a legjobb látvány, amit el tudok képzelni a Marshoz” – nyilatkozta az insidemovies-nak. Ridley Scott ezen kívül elárulta: már a Szárnyas fejvadász és a Prometheus második részének is elkészült a forgatókönyve – az persze más kérdés, mikor lesz belőlük film és persze milyen sorrendben. A Szárnyas fejvadász második részére viszont valószínűleg a The Martian után kerül sor. Ez így persze elég bizonytalan, de azt biztosan tudhatjuk, hogy sokat halljuk még Ridley Scott nevét a közeljövőben.
 
Forrás: Screenrant / insidemovies.com

Kommentek