Filmek a hangulatodra szabva

Elhunyt Greg Plitt

2015. 01. 19.

Hátborzongató balesetben hunyt el Greg Plitt amerikai színész, aki több hollywoodi szuperprodukcióban, valamint fitnesszvideókban és reklámfilmekben is játszott.

Tragikus körülmények között vesztette életét a szombati napon Greg Plitt színész, modell és fitneszedző, akit a dél-kaliforniai Burbank vasútállomásától északra, a síneken filmeztek, amikor a Metrolink elővárosi vasúttársaság egy utasszállítója elütötte. Scott Meadows, a burbanki rendőrség munkatársa elmondta: a nyomozók kizárták az öngyilkosságot, és megpróbálták kideríteni, ki irányította úgy a filmeseket, hogy tiltott vasúti területen dolgozzanak. Szemtanúk szerint Plitt még akkor is a síneken állt, mikor a vonat kürtje már zúgott. Úgy tűnik, azt hihette, hogy a szerelvény a közeli, párhuzamos sínpáron jött felé - vélte a szóvivő. Az sem volt rögtön egyértelmű, mit filmeznek.
 
Greg Plitt 37 éves volt.
Greg Plitt csupán 37 éves volt.
 
A 37 éves Plitt karrierje során számos hollywoodi filmben és szappanoperákban is szerepelt, többek között feltűnt Robert de Niro, Matt Damon és Christian Bale oldalán is. Játszott Az ügynökség, a Terminátor - Megváltás és A kiütés című produkciókban, mindemellett modellkedett és fitneszvideókat is kiadott. A főleg férfiaknak készült edzéstervei hazánkban is rendkívül népszerűek voltak.
 
Greg Plitt a színészkedés és az edzősködés mellett komoly katonai múlttal rendelkezett: a híres West Point akadémián végzett, majd ezt követően azonnal tábornokká nevezték ki és az amerikai "Army Rangers" alakulatában szolgált 5 évig. A seregben kezdte el kigyúrni magát és miután leszerelt, fitneszedzőnek és modellnek állt. A legendásan tökéletes fizikumú Plitt több mint kétszáz magazincímlapon szerepelt, egy időben még Calvin Klein is alkalmazta. Weboldalán egy motivációs edzésvideót is meg lehet tekinteni, melyben Plitt a síneken edz, miközben egy Metrolink-szerelvény halad el mellette.
 
Forrás: The Independent

Kommentek