Filmek a hangulatodra szabva

Hivatalos: Ben Affleck Batman-mozit rendez

2016. 04. 13.

Rég pletykálták, most már biztos.

A Warner a Las Vegasban megrendezett 2016-os CinemaConon erősítette meg a régi pletykát, valóban érkezik a különálló Batman-mozi az Oscar-díjas Ben Affleck rendezésében. Miután a hamarosan érkező DC filmek rendezőit, Az Igazság Ligáját jegyző Zack Snydert és a Csodanőt rendező Patty Jenkinst méltatta, a Warner Bros elnöke, Kevin Tsujihara úgy fogalmazott: „Izgatott vagyok amiatt is, hogy olyan filmesekkel folgozhatok, mint Ben Affleck egy különálló Batmanen.”

ben affleck batman superman ellen

Gézánk neve már jó ideje közszájon forog a témában, a Batman Superman ellenben nyújtott, a film minden hibája mellett is kiemelendően erős alakítása pedig csak olaj volt a tűzre – mostantól viszont vége a találgatásoknak, a sokak szerint inkább rendezőként, mint színészként erős Affleck most újra a kamera túloldalán bizonyíthat. Addig még mindenesetre a vászonra is visszatér, az Öngyilkos Osztagban és a Az Igazság Ligája két részében is újra denevérgúnyába bújik.

Tsujihara nem osztott meg részleteket a projektről, így arról sincs egyelőre bővebb információnk, hogy ez a mozi pontosan hol is helyezkedik majd el a már így is kissé zsúfolt DC-univerzumban.

Forrás: The Wrap

Kommentek