Filmek a hangulatodra szabva

Hamarabb kerül a mozikba az új Alien-film

2016. 11. 24.

Méghozzá nem is kevéssel! Az új premierdátumot a sci-fi horror most megjelent első posztere leplezte le.

Immár hetek óta az utómunkálatokat tapossa a Prometheus folytatásaként készülő Alien: Covenant, amelyről eddig úgy tudtuk, hogy 2017. augusztus 4-én fog debütálni az amerikai mozikban. Ehhez képest a produkció most közzétett első hivatalos poszterén már május 19 szerepel, amely bizony azt jelent(het)i, hogy Ridley Scott következő mozifilmje utóbb a vártnál közel 3 hónappal korábban kerül majd a mozikba.
 
 
A premierdátum közel negyedévvel történő előrehozása kétsgtelenül szenzációs húzás a produkció fölött bábáskodó 20th Century Foxtól, azonban egyelőre annyi szépséghibája van a dolognak, hogy a stúdió hivatalosan még nem jelentette be a módosítást. Mindazonáltal ha már egyszer a poszteren a májusi dátum szerepel, akkor bizony több, mint valószínű, hogy mostantól az az igazi, nem pedig az augusztusi.
 
A kezdeti félrevezetés kavarás után végül júniusban eldőlt, hogy a Prometheus hősnőjeként megismert Dr. Elizabeth Shaw szerepében Noomi Rapace mégiscsak visszatér az új filmben, akárcsak a David nevű androidot ismét megformáló Michael Fassbender, akiről már azt is tudni, hogy valójában nem egy, hanem két figurát fog játszani a filmben. Mellettük Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Amy Seimetz, Carmen Ejogo és Alexander England alkotja a szereplőgárdát.
 
A szinopszis szerint az Alien Covenant a címadó űrhajó felfedező útjának története lesz és a cselekmény dióhéjban arról fog szólni, hogy a Covenant legénysége megérkezik egy még feltérképezetlen bolygóra, amelyről aztán persze kiderül, hogy egy félelmetes és veszélyes világ. Ennek a planétának lesz az egyetlen emberszabású lakója David (Fassbender), a végzetes Prometheus-expedíció szintetikus tagja.
 
Forrás: Coming Soon

Kommentek