Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Emma Watson Zika-vírusos Belle-jén röhög az internet

Emma Watson Zika-vírusos Belle-jén röhög az internet

2017. 01. 11.

A Szépség és a Szörnyeteg inspirálta akciófigura kicsit félrement.

Még több, mint két hónap, amíg megérkezik a mozikba a Disney-klasszikus élőszereplősített verziója, de a merchandising már most dübörög, egy amerikai JC Penney bolthálózatban már lehet is kapni A Szépség és a Szörnyeteg figuráit, de egy gyűjtő William Herrington nem volt túl elégedett a portékával, s ennek Flickr-jén adott hangot, nem alaptalanul:

emma

A nyomott fejű figura és Belle megformálója, Emma Watson között maximum annyi hasonlóság van, hogy előbbi ugyanúgy a klasszikus sárga estélyi ruhát viseli.

Az Érzelmek tengerében forgatókönyvéért Oscar-díjat nyert Bill Condon filmjében Emma Watson oldalán a CGI segítségével kidolgozott szörnyet Dan Stevens alakítja. A mellékszereplőket Luke Evans (Gaston), Ewan McGregor (Lumiére), Ian McKellen (Tik-Tak Úr), Josh Gad (Lefou), Stanley Tucci (Cadenza), Emma Thompson (Mrs. Potts), Kevin Kline (Maurice), Gugu Mbatha-Raw (Pamacs) és Audra McDonald (Ruhásszekrény) formálják meg

A Disney feldolgozás-hullámának új installációjaként készülő A szépség és a szörnyeteg egy héttel az amerikai bemutató után: március 23-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Kommentek