Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Felkavaró dráma lesz Schwarzenegger új filmje

Felkavaró dráma lesz Schwarzenegger új filmje

2017. 02. 08.

Előzetest kapott az Aftermath című alkotás, amelyet az évezred egyik legszörnyűbb légikatasztrófája inspirált.

Megtörtént események ihlették az Aftermath (Utóhatás) című drámát, amely a most megjelent első előzetese alapján a kormányzói kitérője óta újra intenzíven filmező Arnold Schwarzenegger az utóbbi években készült egyik legerősebb produkciójának ígérkezik.
 
Lionsgate
 
Az Aftermath azon a 2002-es légi katasztrófán és annak megrázó következményein fog alapulni, amelyben a baskír légitársaság Tu-154-es típusú repülőgépe összeütközött egy Boeing 737-essel Németország déli részének légterében. A Bodeni katasztrófaként elhíresült tragédiában 71-en vesztették életüket, köztük annak az orosz Vitalij Kalojevnek a családja, aki később meggyilkolta a hatóságok által a két gép összeütközésért felelősnek nyilvánított svájci Skyguide nevű cég légiirányítóját, a dán Peter Nielsent. A filmben Schwarzenegger fogja alakítani a főszereplőt (Kalojev megfelelőjét), míg a Nielsen személye inspirálta légiirányító szerepében Scoot McNairy lesz látható.
 
 
Az Elliott Lester rendezésében készülő alkotásban Maggie Grace, Glenn Morshower és Kevin Zegers fogja játszani a mellékszerepeket. Az Aftermath premierdátuma még nem ismert, de valószínűleg még idén, az év második felében tervezik majd bemutatni.

Kommentek