Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Goromba, de jóravaló fráter lesz a Disney új szörnyetege

Goromba, de jóravaló fráter lesz a Disney új szörnyetege

2017. 03. 02.

Erről mesél A szépség és a szörnyeteg vadiúj filmklipje, melyben az elvarázsolt hős megpróbál kulturáltan viselkedni.

 
Már csak pár hét és világszerte mozikba kerül a Walt Disney idei egyik legnagyobb szuperprodukciójaként közelgő A szépség és a szörnyeteg (Beuty and the Beast) élőszereplős változata, amelyhez újabban már nem előzetesek, hanem tévészpotok és filmklipek szivárognak kedvcsináló gyanánt.
 
Az Oscar-gála szünetében közzétett varázslatos tévészpot és a film nyíltan meleg szereplőjét bemutató zenés részlet után most egy a történet tragikus hősére, a szörnyetegre fókuszáló jelenet érkezett, melyben a mufurc bestiát a kastélyában élő elvarázsolt karakterek igyekeznek jobb modorra és mosolygásra(!) bírni.
 
 
Az Érzelmek tengerében forgatókönyvéért Oscart nyert Bill Condon rendezésében készült feldolgozásban a főszereplőt, Belle-t megformáló Emma Watson oldalán a CG segítségével kidolgozott szörnyet Dan Stevens alakítja. A mellékszereplőket Luke Evans (Gaston), Ewan McGregor (Lumiére), Ian McKellen (Tik-Tak Úr), Josh Gad (Lefou), Stanley Tucci (Cadenza), Emma Thompson (Mrs. Potts), Kevin Kline (Maurice), Gugu Mbatha-Raw (Pamacs) és Audra McDonald (Ruhásszekrény) formálják meg.
 
A Disney feldolgozás-hullámának új installációjaként készülő A szépség és a szörnyeteg egy héttel az amerikai bemutató után: március 23-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Kommentek