Filmek a hangulatodra szabva

Újra mozikba kerül a Terminátor 2

2017. 03. 04.

Arnold Schwarzenegger és James Cameron klasszikusa 3D-ben fog visszatérni a vásznakra.

Túlzás nélkül a filmtörténet egyik legjobb sci-fi akciófilmje a Terminátor 2 - Az ítélet napja, amelynek 3D-s verziójáról már 2015 végén elkezdtek szállingózni a hírek, mígnem most a Deadline friss értesülése szerint hivatalossá vált, hogy idén nyáron végül tényleg mozikba kerül.
 
A James Cameron rendezésében és Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült 1991-es mestermű az amerikai Distrib Films US. forgalmazásában lesz ismét látható, és már az is megvan, hogy a tengerentúlon augusztus 25-től tűzik majd műsorra a mozik.
 
A bejelentést megelőzően már tavaly közzétették a 3D-s verzió poszterét, amely ilyen mutatós lett:
 
 
Mindez klassz és kétségtelenül lelkesítő, ugyanakkor miután egyelőre csakis tengerentúli forgalmazásról van szó, jelenleg még sajnos nem tudni, hogy tervezik-e az Egyesült Államokon kívülre, mondjuk Európába is eljuttatni az új 3D-s kópiákat.
 
Figyelembe véve, hogy a Titanic után Az ítélet napja már a második háromdimenzióssá konvertált James Cameron-film lesz, a hazai Terminátor-rajongók számára bizakodásra adhat okot a Titanic 3D példája, hiszen a rendező 1997-es sikerfilmjének felújított változatát 5 évvel ezelőtt nálunk is játszották a mozik.
 
Összességében tehát egyáltalán nem esélytelen az, hogy hozzánk is visszatér majd a Terminátor 2.

Kommentek