Filmek a hangulatodra szabva

Újra lesz mozi a Mammutban

2017. 03. 07.

Méghozzá ugyanolyan modern és menő, mint amilyen a MOM Parkban nyílik.

 
Szeptemberben mi is beszámoltunk róla, hogy a Mammut bevásárlóközpontban bezár a Cinema City, amely már akkor komoly űrt hagyott maga után a moziba vágyó belbudaiak életében, pedig az ősszel azt még nem is tudtuk, hogy később majd a MOM Park mozijában is lehúzzák a rolót.
 
Nemrégiben aztán kiderült, hogy a MOM Parkot átveszi és nagyon menő bőrfoteles moziként adja vissza a közönségnek a török érdekeltségű CINEMApink, amely a Dívány értesülései szerint felújítják és március végén a Mammut multiplexét is újra megnyitják.
 
A magyar piacra újonnan belépő CINEMApink tehát várhatóan ugyanolyan ultramodern formában tervezi a közönség rendelkezésére bocsátani a Mammut mozit is, mint amilyen a MOM Parké lesz, amelyben Sony 4K vetítők, Dolby Atmos 360 hangrendszer és JBL hangszórók várják majd a látogatókat.
 
Fotó: CINEMApink
 
Gulyás Balázs, a CINEMApink magyarországi képviselője a Díványnak úgy nyilatkozott, terveik szerint a Mammut mozit várhatóan már március 30-án megnyitják, míg a MOM Park mozijának átalakításával csak május végére készülnek el.
Nyitókép: MTI/Faludi Imre

Kommentek