Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Csodanő az első világháborúban aprítja a katonákat

Csodanő az első világháborúban aprítja a katonákat

2017. 03. 13.

Az önálló filmje új előzetesében, amely egy kusza, de veszettül látványos szuperhősfilmet ígér.

A novemberi első teljes előzetes óta nagy volt a csend a Wonder Woman, azaz a Csodanő-film háza táján, mire most kijött hozzá egy új poszter és egy vadonatúj előzetes, amely akárcsak az előző, szépen pontról pontra elmeséli nekünk, hogy miről is fog szólni a Justice League alapítótagjának szólómozija.
 
 
A mozikban világszerte leszereplő Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában bemutatkozott themüszkirai amazon saját filmjében a Diána hercegnőt alakító Gal Gadot, valamint a hősnő leendő pasiját, a Steve Trevort játszó Chris Pine együtt keveredik majd különböző első világháborús parákba, de aztán Csodanő szépen elő fogja venni pajzsát, kardját és lasszóját, majd pedig azokkal megoldjak a gondokat. A férfit amúgy korábban még sosem látott harcos leány és a katona közben egymásba habarodik, illetve a többi amazon is megjelenik a modern világban, hogy szétcsapjanak a halandók között.
 
 
A két főszereplő mellett a Robin Wright, Danny Huston, Ewen Bremner és Connie Nielsen alkotta szereplőgárdával forgatott, Patty Jenkins rendezte Csodanő június 1-jén fog a magyar mozikba kerülni.

Kommentek