Filmek a hangulatodra szabva

Itt a Star Wars 8 első előzetese

2017. 04. 14.

Kezdd el keresni az álladat a földön, a Star Wars: Az utolsó Jedik első kedvcsinálója fergeteges.

 
Kereken nyolc hónap múlva érkezik az új Csillagok háborúja-epizód, a Star Wars: Az utolsó Jedik, vagyis épp itt volt az idő, hogy az alkotók hallassanak magukról és elindulhasson az ilyenkor szokásos promócunami. A készítők az Orlandóban rendezett Star Wars Celebration elnevezésű eseményt látták erre a legalkalmasabbnak, a jegyet váltók után pedig az internet népe is megkapta az első kedvcsinálót. Íme:
 
 
Sztoriban tehát egyáltalán nem jutottunk előrébb (mondjuk ezt nem is vártuk), bár aki nem retteg a spoilerektől, emitt elolvashatja, mit raktunk össze Redditesek beszámolói alapján a következő rész történetéről. A trailer levetítéséhez egy panelbeszélgetés is társult, amelyen megjelent a teljes stáb színészestül, rendezőstül, producerestül és leleplezték a film hivatalos plakátját is. Nem ronda:
 
A Csillagok háborúja nyolcadik epizódját illetően még annyi biztos, hogy a szereplőgárdáját Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe Dameron) Mark Hamill (Luke Skywalker), Peter Mayhew (Chewbacca), Carrie Fisher (Leia), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Phasma kapitány), Anthony Daniels (C-3PO), Kenny Baker (R2-D2), Andy Serkis (Snoke fővezér), illetve a hozzájuk ismeretlen szerepben csatlakozó Benicio Del Toro és Laura Dern alkotja. Mellettük Leia hercegnő/tábornok szerepében még egyszer utoljára Carrie Fishert is viszontláthatjuk majd, miután a színésznő jeleneteit még a decemberi halála előtt leforgatták.
 
A Star Wars: Az utolsó Jedik címet viselő Star Wars VIII itthon december 14-én fog a mozikba kerülni.

Kommentek