Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Magyarul is a szívbajt hozza rád az Annabelle 2 előzetese

Magyarul is a szívbajt hozza rád az Annabelle 2 előzetese

2017. 04. 18.

Közeleg a démoni bábu második mozija, melynek első trailerét immár szinkronnal is végignézhetjük.

 
Még tavaly szeptemberben harangozta be a New Line Cinema stúdió, hogy hiába lett enyhén szólva is megosztó, végül mégiscsak folytatást kap a 2014-ben bemutatott Annabelle című produkciójuk, amely az egy évvel korábbi Démonok között spinoffjaként került a mozikba. A korábban csak Annabelle 2-ként emlegetett film végül az Annabelle: Creation (Annabelle 2 - A teremtés) címet kapta, és nemrégiben megérkezett hozzá a frászkeltő első előzetes, mostanára pedig annak szinkronizált változata.
 
A tavaly bemutatott Amikor kialszik a fény című horrort is jegyző David F. Sandberg rendezésében készülő a sequel, amely a címe alapján sanszos, hogy inkább prequel lesz és időben az első rész előtt fog játszódni. Mindenesetre az egyelőre még ködös cselekményről annyi már az új előzetesből is kiderül, hogy a középpontjában egy bábukészítő és felesége fognak állni, akik miután egy tragikus balesetben elveszítik a kislányukat, évekkel később egy nagy vidéki házba költöznek, ahová aztán több árva lányt és egy árvaházi nővért is befogadnak. Kezdetben a társaság szépen éldegél majd együtt, csakhogy aztán elkezdi terrorizálni őket a bábukészítő új alkotása: Annabelle, amelyet egy beleköltöző démon kelt életre.
 
 
A két főszereplőt játszó Javier Botet és Miranda Otto mellett ismeretlen színészekkel forgatott Annabelle 2 augusztus 11-én fog debütálni az amerikai mozikban. A hazai premierdátum még nem ismert.

Kommentek