Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Komoly veszteség fogja érni Pókembert az új filmjében

Komoly veszteség fogja érni Pókembert az új filmjében

2017. 05. 09.

Ez derül ki a Pókember: Hazatérés első filmklipjéből, amelyben a szuperhős nagy árat fizet az óvatlanságáért. Videó.

 
Az MTV Movie & TV Awards gálán debütált a Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming) legújabb kedvcsinálója, amely nem más, mint a Marvel produkciójából érkezett első hosszabb részlet.
 
A jelenetben azt láthatjuk, amint a Tom Holland által megformált Pókember egyik este éppen hazatér (akárcsak a címben... haha!) és noha igyekszik nagyon óvatosan bejutni a szobájába, nem veszi észre, hogy ott ül az ágyán a haverja, Ned (Jacob Batalon), aki úgy elámul a spanja pókemberségén, hogy elejti és összetöri Peter LEGO Halálcsillagját. Márpedig egy olyan több, mint 10.000 darabból áll!
 
 
A Holland főszereplésével készülő Pókember: Hazatérés az ifjú Peter Parker hétköznapi életéről és a szuperhőssé válásának nehézkes folyamatáról fog szólni, amelyet olyan fordulatok fognak izgalmassá tenni, mint az, hogy egy meggondolatlan húzása miatt Tony Stark (Robert Downey Jr.) felhagy Parker pesztrálásával. Ráadásul különleges ellenfele akad majd a töténetben Pókarcnak, ugyanis azzal a Keselyűvel (Michael Keaton) fog meggyűlni a baja, akit mozifilmen korábban még soha nem láttunk.
 
A 2014-es Clown című horrort és a 2015-ös Rendőrautót jegyző Jon Watts rendezésében készülő Pókember: Hazatérés egy nappal az amerikai bemutató előtt: július 6-án fog a magyar mozikba kerülni.

Kommentek