Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Le fog esni az állad Neill Blomkamp sci-fi és horror rövidfilmjeitől

Le fog esni az állad Neill Blomkamp sci-fi és horror rövidfilmjeitől

2017. 06. 08.

Új előzetest kapott az Oats Studio: Volume 1, amelyben merészebbnél merészebb ötleteket láthatunk majd megvalósulni.

 
A múlt héten leplezte le új projektjét Neill Blomkamp, akiről kiderült, hogy azért nem hallatott magáról az elmúlt két évben, mert előbb összeszedett egy tehetséges emberekből álló kreatív csapatot, majd független stúdiót alapított. Az Oats Studios égisze alatt Blomkamp egy izgalmas és hátborzongató sci-fi rövidfilmválogatást forgatott, amelyet innovatív megoldással fog bemutatni, méghozzá az interneten.
 
Alighogy bejárta a világot a rendező új tervének híre, illetve az Oats Studio: Volume 1 című válogatás első teaser trailere, most megérkezett a második rövid előzetes, amely még az előzőben láthatóaknál is döbbenetesebb képsorokat vonultat fel. A kedvcsinálóból az nem derül ki, szám szerint hány rövidfilmről van szó és ezek miről fognak szólni, de látvány és a lények roppant ígéretessé teszik az egészet.
 
 
Miként azt az előzetest nézve kiszúrhatjuk, Blomkamp-nek a kedvenc színésze és cimborája: Sharlto Copley mellett a vele a Chappie-n is együtt dolgozó Sigourney Weaver és a tehetséges Dakota Fanning színésznőket is sikerült megnyernie projektjéhez, így őket már biztosan láthatjuk majd a filmekben.
 
Az Oats Studio: Volume 1 valamikor idén fog elérhetővé válni a Youtube-on és Steamen.

Kommentek