Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Magyarul is haláli, ahogy Tom Cruise kokainban hempereg

Magyarul is haláli, ahogy Tom Cruise kokainban hempereg

2017. 06. 12.

Itt az American Made című akciófilm szinkronizált előzetese, amelyben ismét Rékasi Károly kölcsönzi a hangját Cruise-nak.

 
A holnap határa után második közös filmjét készíti Tom Cruise és Doug Liman rendező, akik az American Made című akcióthrillerben a hírhedt Barry Seal történetét dolgozzák fel. A megtörtént események alapján forgatott produkciónak kijött az első előzetese, amely immár szinkronosan is végignézhetünk.
 
Az magyar mozikban majd Barry Seal: A beszállító címen futó akciófilmben Cruise alakítja Sealt, aki a CIA-nek, az amerikai kábítószerellenes hivatalnak (DEA) és Pablo Escobar drogbárónak is dolgozott pilótaként. Azt már a trailerben is láthatjuk, hogy Seal eredetileg a Medellín kartell pilótája volt, de miután a CIA-nál felfigyeltek “tehetségére”, a hírszerzés is alkalmazta. A csempész kannabiszt és kokaint szállított Dél-Amerikából az Államokba 1976 és 1984 között. Hogy elkerülje a börtönt, hajlandó volt együttműködni a hatóságokkal, amely majd a filmben is látható kalandokba és szorult helyzetekbe sodorta Sealt.
 
 
A készülő film már két éve, forgatásakor a címlapokra került, mert a produkció egy kisgépe vélhetően a rossz idő miatt lezuhant Kolumbiában, a személyzet két tagja életét vesztette, egy harmadik pedig súlyosan megsérült. Cruise abban az időben szintén dolgozott a produkción, de nem volt a gépen. A Universal tavaly változtatta meg a film címét és premierjének időpontját, így a korábbi Mena helyett American Made címmel kerül a mozikba az eredetileg tervezett január helyett szeptember végén.
 
A produkció szereplőgárdáját Cruise mellett Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Lola Kirke, Jesse Plemons és Caleb Landry Jones alkotja. A Barry Seal augusztus 17-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Kommentek