Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Pókember egy mázlista, amiért Vasember a mentora

Pókember egy mázlista, amiért Vasember a mentora

2017. 06. 13.

Erről szól a Pókember: Hazatérés új kisfilmje, amelyben új pillanatokat is kapunk a szuperhősmoziból.

 
Miután tavaly eldőlt, hogy a Sony és a Marvel egyezségre jutott Pókember-ügyben, a népszerű karakter csatlakozhatott a Marvel hőseinek mozis univerzumához, amelyben az Amerika Kapitány: Polgárháború egyik újdonságaként mutatkozott be. Természetesen az még csupán a kezdet volt, ezért következő lépésként Pókarc idén (már megint) önálló filmet kap, amelynek Pókember: Hazatérés lesz a címe.
 
A májusi harmadik előzetes után most egy számos új pillanatot leleplező és a színészeket is megszólaltató kisfilm érkezett a produkcióhoz. A videóban a Peter Parkert már másodjára megformáló Tom Holland és a fiatal szuperhős mentorává avanzsáló Tony Starkot játszó Robert Downey Jr. is beszél a párosról.
 
 
Holland és Downey mellett a Keselyűt alakító Michael Keaton, a May nénit játszó Marisa Tomei, továbbá Zendaya Coleman, Tony Revolori, Logan Marshall-Green és Martin Starr alkotja a film szereplőgárdáját.
 
A 2014-es Clown című horrort és a 2015-ös Rendőrautót jegyző Jon Watts rendezésében készülő Pókember: Hazatérés egy nappal az amerikai bemutató előtt: július 6-án fog a magyar mozikba kerülni.

Kommentek