Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Magyarul is lélegzetelállító a Valerian végső előzetese

Magyarul is lélegzetelállító a Valerian végső előzetese

2017. 06. 15.

Az év legelképesztőbb látványorgiájával kecsegtet Luc Besson sci-fije.

 
Luc Besson és produkciós cége, az EuropaCorp készíti a Valerian and the City of a Thousand Planets című sci-fit, amely hazánkban majd a Valerian és az ezer bolygó városa címen fog futni. A különleges produkcióhoz május végén érkezett meg az egészen elképesztő harmadik, egyben végső előzetes, amelyet a hazai forgalmazó Big Bang Media jóvoltából mostantól szinkronosan is végignézhetünk.
 
A sci-fi sztorija szerint Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, aki a klasszikus értékrendje és Valerian kusza nőügyei miatt folyamatosan visszautasítja a srácot. A páros következő küldetése az intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Csakhogy az Alphán nem mindenkinek békés a szándéka és Valerianék rövidesen rájönnek, hogy a háttérben dolgozó erők hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre.  
 
 
A már említettek mellett a sci-fiben Clive Owen, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Rihanna, Sam Spruell és egy feltehetően CGI-karaktert megszólaltató John Goodman fogja játszani a fontosabb mellékszereplőket.
 
A Valerian és az ezer bolygó városa július 20-án fog a magyar mozikba kerülni.

Kommentek