Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Magyarul is nagyon penge a Fekete Párduc első előzetese

Magyarul is nagyon penge a Fekete Párduc első előzetese

2017. 06. 26.

Elkészült a trailer szinkronizált változata, amelyben nincs hiány bunyókban és látványos akciókban.

 
Júniusban került fel a világhálóra a Creed: Apollo fiával nagyot dobbantó Ryan Coogler rendezésében készülő Fekete Párduc (Black Panther) első előzetese, amelyről kiderült, hogy utóbb még a Marvel várakozásait is felülmúlóan teljesített. Az első 24 órában az elmúlt évek több szuperprodukciójának teaser trailerét is lepipálta nézettségben a kedvcsináló, amelyet már szinkronosan is végignézhetünk.
 
A Chadwick Boseman által megformált T'Challával/Fekete Párduccal egyébként már volt szerencsénk megismerkedni az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, melynek akciójeleneteiben A Tél Katonájával (Sebastian Stan) és magával a Kapitánnyal (Chris Evans) is viaskodott. Persze aztán kibékültek, hovatovább lefektették a későbbi együttműködésük alapjait, így aztán Boseman karakterét a saját filmje után a jövő májusban érkező Avengers: Infinity War című Bosszúállók 3-ban is viszontláthatjuk majd.
 
 
Az előzetes alapján egyelőre zavaros cselekményű, de a Marvel-filmekre jellemző látványos akciókban bővelkedő Fekete Párducban az egyaránt Oscar-díjas Lupita Nyong’o és Forest Whitaker, továbbá Michael B. Jordan, Danai Gurira, Martin Freeman, Angela Bassett és a Bosszúállók: Ultron korában megismert Ulysses Klaue szerepében visszatérő Andy Serkis fogja játszani a mellékszerepeket.
 
A Fekete Párduc február 18-án fog az amerikai mozikba kerülni, a hazai premierdátum még nem ismert.

Kommentek