Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Dwayne Johnson gyermeklelkű szuperhős lesz az új Jumanjiban

Dwayne Johnson gyermeklelkű szuperhős lesz az új Jumanjiban

2017. 06. 30.

Pláne, hogy a sztori szerint a kalandfilmben igazából egy tinédzser fogja irányítani A Szikla testét. Trailer.

Közeleg az 1995-ösJumanji folytatása, amelyben Dwayne Johnson fogja játszani a főszerepet: a Dr. Smolder Bravestone nevű kalandorprofesszort, aki igazából egy videojáték izompacsirta hőse.
 
A Jumanji: Welcome to the Jungle (kb. Jumanji: Üdv a dzsungelben) című produkciónak és megjelent a posztere, illetve az első előzetese, amely roppant mókásnak és mozgalmasnak vetíti előre a filmet.
 
 
Jópofa módon fogja továbbgondolni a 22 évvel ezelőtti film szituját a sequel, amelyben immár nem társas-, hanem videojáték lesz a Jumanji. A történetben néhány különc fiatal az iskola pincéjét fogja takarítani büntiből, amikor egy ősrégi konzoljátékra bukkannak, melynek kazettáján a Jumanji szerepel. A game aztán beszippantja őket a dzsungelbe, ahol viszont már nem tinikként, hanem a játék karaktereiként fognak megjelenni. Innentől pedig a Szikla és más felnőtt szereplők kerülnek majd a középpontba.
 
 
Johnson mellett Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Bobby Cannavale és Nick Jonas játszik még a Jake Kasdan rendezésében készülő filmben, amely december 20-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Kommentek