Filmek a hangulatodra szabva

Louise Mingenbach

  • Mutánsos
    50% Mutánsos
  • Látványbomba
    33% Látványbomba
  • Adrenalinfröccs
    17% Adrenalinfröccs

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2019 Godzilla II – A szörnyek királya Godzilla: King of the Monsters
2016 X-Men: Apokalipszis X-Men: Apocalypse
2006 Superman visszatér Superman Returns
2004 Starsky és Hutch Starsky & Hutch
2003 Az Amazonas kincse The Rundown
2003 X-Men 2 X2/ X-Men 2
2001 K-Pax – A belső bolygó K-PAX
1997 Éjjeliőr a hullaházban Nightwatch
Kommentek

Tudtad?

Carlo Collodi meséje, a Pinokkió 1881-ben indult hódító útjára, akkor még Egy bábu története címmel jelent meg folytatásos történetként egy gyermekújságban.

Tudtad?

Amikor Sellars a Robotzsaru c. filmben megnézi a robot-géptestet, láthatjuk, hogy az ugyan az, mint a Robotzsaru 1987-es változatában. Ott javasolja, hogy lehetne kicsit "katonásabb", és legyen inkább fekete. Így hozták létre a 2014-es film főhősének testét.

Tudtad?

A nő legtöbb jelenete Sanghajban lett rögzítve. Felismerhető a Pénzügyi Központ és más felhőkarcolók, de ha jobban figyelünk, néhány kínai felirat is látható. Úgy tűnik, Sanghaj úgy néz ki, mint Los Angeles a jövőben.

Tudtad?

A High School Musical 3: Végzősök című komédiával tinilányok millióit meghódíto Zac Efron ezúttal nem csak főszereplője, hanem Ninjas Runnin’ Wild nevű cégével executive producere is a Csajkeverők c. filmnek.

Tudtad?

Clive Dawson, a Mars - Az utolsó napok című film forgatókönyvírója próbált hű maradni Sydney J. Bounds eredeti történetéhez. Habár abban a legénység 6 férfiból állt, az adaptációban Dawson filmjében két karakter nő.