Filmek a hangulatodra szabva

Marian Seldes

  • Altesti poénok
    33% Altesti poénok
  • Családi
    33% Családi
  • Karácsonyi
    33% Karácsonyi

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2007 A szeretet szimfóniája August Rush Dékán
2007 A látogató The Visitor Barbara, a zongoratanárn?
2003 Mona Lisa mosolya Mona Lisa Smile Jocelyn Carr
1999 Az átok The Haunting Mrs. Dudley
1997 Reszkessetek, betörők! 3 Home Alone 3 Mrs. Hess
Kommentek

Tudtad?

Walt Disney titkolta a nyilvánosság előtt, hogy dohányzik, attól félve, hogy ez árthat a gyerekbarát imázsának. Tom Hanks azt akarta, hogy karaktere hiteles legyen, így mindenképp akart egy jelenetet a cigarettázó Disney-vel. Végül megállapodott a céggel: a Banks úr megmentése egyik jelenetében elnyom egy cigit.

Tudtad?

Natalia Oreiro, A német doktor című filmben vállalt szerepéért két hónapig intenzíven tanult németül, ugyanis a párbeszédek több mint fele ezen a nyelven van.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. főszereplője, Andrew Garfield úgy döntött, nem szeretne többet Pókember lenni, így a harmadik részben még igen, a negyedikben már nem ő szerepel.

Tudtad?

A Noé vetítését betiltották Bahrain, Qatar, és az Egyesült Arab Emirátusok területén, ugyanis a helyi kormány szerint ez szembe ütközik az iszlám tanításokkal. Hasonló történt Egyiptomban, ott azt mondták, hogy a film "provokálná a hívők érzéseit".

Tudtad?

A Lego-kaland című filmben minden, amit látunk, LEGO-ból van. Beleértve a tüzet, vizet, füstöt, a robbantásokat és a lézerkardot is.