Filmek a hangulatodra szabva

Milena Canonero

  • Bűnügyi
    33% Bűnügyi
  • Kasszasiker
    33% Kasszasiker
  • Lélektani
    33% Lélektani

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2018 Testvérlövészek Les Frères Sisters
2013 A Grand Budapest Hotel The Grand Budapest Hotel
2004 Ocean's Twelve – Eggyel nő a tét Ocean´s Twelve
2004 Édes vízi élet The Life Aquatic with Steve Zissou
2004 Eros Eros
2002 Solaris Solaris
2001 A királyné nyakéke The Affair of the Necklace
Kommentek

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.

Tudtad?

Michael Fassbendert a Frank című filmben tőle rendkívül szokatlan szerepben láthatjuk. A színész szürreális alakításában énektudását is megcsillogtatja.

Tudtad?

A Műkincsvadászok bemutatóját eredetileg 2013 decemberére tervezték, még a nagy díjátadók előtt, de George Clooney úgy látta, hogy a speciális effektek még javításra szorulnak, és így nem fognak díjat nyerni. Ezért a stúdió a következő év februárjára halasztotta a premiert.

Tudtad?

A pokol kapujában a Tokiói Nemzetközi Filmfesztiválon 2012-ben Neslihan Atagül révén elnyerte a legjobb színésznő díját.

Tudtad?

Walt Disney titkolta a nyilvánosság előtt, hogy dohányzik, attól félve, hogy ez árthat a gyerekbarát imázsának. Tom Hanks azt akarta, hogy karaktere hiteles legyen, így mindenképp akart egy jelenetet a cigarettázó Disney-vel. Végül megállapodott a céggel: a Banks úr megmentése egyik jelenetében elnyom egy cigit.