Filmek a hangulatodra szabva

Niven Howie

  • Mutánsos
    40% Mutánsos
  • Zombifilm
    40% Zombifilm
  • Adrenalinfröccs
    20% Adrenalinfröccs

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2018 Hurrikán meló The Hurricane Heist
2014 Step Up: All In Step Up All In
2012 A kaptár – Megtorlás Resident Evil: Retribution
2005 Galaxis útikalauz stopposoknak The Hitchhiker´s Guide to the Galaxy
2004 Holtak hajnala Dawn of the Dead
2004 Godsend – A teremtés klinikája Godsend
2001 A gödör The Hole
1998 A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Kommentek

Tudtad?

A futurológiai kongresszus c. filmben az operatőri munka a nem animált betéteknél Michael Englert lengyel operatőr érdeme, aki a nemrégiben megnyerte a Sundance Fesztiválon a Legjobb operatőr díjat.

Tudtad?

A Noé vetítését betiltották Bahrain, Qatar, és az Egyesült Arab Emirátusok területén, ugyanis a helyi kormány szerint ez szembe ütközik az iszlám tanításokkal. Hasonló történt Egyiptomban, ott azt mondták, hogy a film "provokálná a hívők érzéseit".

Tudtad?

Ramaa Mosley és Tim Macy interneten ismerkedtek össze, és együtt alkották meg a Dollár, kanna szerelem rövid történetét, majd elhatározták, hogy a filmadaptáció előtt egy képregényt csinálnak belőle.

Tudtad?

A Kavarás című filmben megjelenik Adam és Drew Az 50 első randi cimű filmjéből már ismert Tízmásodperces Tom, és elismétli jellegzetes bemutatkozását: Heló, Tom vagyok!

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.