Filmek a hangulatodra szabva

Diana Scarwid

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2004 Az emberrablás The Clearing Eva Finch
2002 Az angyal baba The Angel Doll Fronia Black
2000 Temetetlen múlt What Lies Beneath Jody
2000 Tiltott képek Dirty Pictures Dianne
1995 Irány a Mississippi! The Cure Gail
1986 Elszabadult indulatok Extremities Terry
1986 Psycho 3 Psycho III Maureen Coyle
1983 Rablóhal Rumble Fish Cassandra
1981 Anyu a sztár Mommie Dearest Christina Crawford (feln?tt)
Kommentek

Tudtad?

A Csajkeverők forgatókönyvet is jegyző Tom Gormican szándéka egy olyan romantikus vígjáték elkészítése volt, amely elsősorban a férfiak szemszögéből ábrázolja az ismerős helyzeteket.

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.

Tudtad?

A Halálos mélységben Aksel Hennie (Petter) autóbalesete nem egészen úgy volt leírva a forgatókönyvben, ahogy végül történt: A Jeep azért borult fel, mert a színész túl éles kanyart vett vele. Bizony, nem egy kaszkadőr borult.

Tudtad?

Skype-on keresztül tartották meghallgatását Sarah Hyland-nek, aki Natalie Dashkov-ot játssza a Vámpírakadémia című filmben.

Tudtad?

A Llewyn Davis világa rendezői, a négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen napjaink legelismertebb amerikai alkotópárosa, akiknek mostani remeklése tavaly a cannes-i versenyprogramban volt először látható, és a Steven Spielberg vezette zsűri a zsűri nagydíját ítélte oda a filmnek.