Filmek a hangulatodra szabva

Sandy Powell

  • Kosztümös
    43% Kosztümös
  • Maffia
    29% Maffia
  • Most játszott
    29% Most játszott

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2018 A kedvenc The Favourite
2018 Mary Poppins visszatér Mary Poppins Returns
2017 Így csajozz egy földönkívülivel How to Talk to Girls at Parties
2015 Hamupipőke Cinderella
2015 Carol Carol
2013 A Wall Street farkasa The Wolf of Wall Street
2006 A tégla The Departed
2004 Aviátor The Aviator
2002 Távol a mennyországtól Far from Heaven
2002 New York bandái Gangs of New York
Kommentek

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.

Tudtad?

A pokol kapujában a Tokiói Nemzetközi Filmfesztiválon 2012-ben Neslihan Atagül révén elnyerte a legjobb színésznő díját.

Tudtad?

Hans Petter Moland rendező Az eltűnés sorrendjében c. filmben harmadik alkalommal dolgozik együtt a skandináv film egyik legelismertebb színészével, Stellan Skarsgard-dal (Dogville, Melankólia, A nimfomániás), akinek mások mellett Bruno Ganz az egyik legismertebb színészpartnere a filmben.

Tudtad?

Saajan Fernandes (az Ezerízű szerelem főszereplője): "Amikor a feleségem meghalt, vízszintes koporsóba temették... Másnap megpróbáltam venni magamnak egy hasonlót, de csak függőlegeset tudtak ajánlani. Egész életemben álltam a buszokon, vonatokon, nehogy már halálom után is állnom kelljen!"

Tudtad?

A hasonmás című film Dosztojevszkij regényén alapszik. Natalie Paige karakterének, Melanie-nak az első szava a forgatókönyvben: "Idióta!", ami Dosztojevszkij egy másik regényének címe.