Filmek a hangulatodra szabva

Mimi Lempicka

  • Limonádé
    40% Limonádé
  • WTF
    40% WTF
  • Agyalós
    20% Agyalós

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2017 Viszontlátásra odafönt Au revoir là-haut
2015 Lépcsőházi történetek Asphalte
2012 Egy francia család szexuális krónikája Chroniques sexuelles d'une famille d'aujourd'hui
2004 Halhatatlanok Immortal (ad vitam)
2002 Blanche, a bosszúálló angyal Blanche
Kommentek

Tudtad?

A háború angyalai c. film 45. percénél az amerikai katona fut a német katona elől, láthatjuk, hogy annak egyenruháján a német zászló meg van fordítva.

Tudtad?

Az olasz Oscar-nak hívott David di Donatello-díjon 12 kategóriában – köztük a legjobb film – jelölték a Éljen a szabadság!-ot, amely egyszerre pezsdítő és rendkívül aktuális vígjáték 2014-ben.

Tudtad?

Hogy megelőzzék a kiszivárgó titkokat és spoilereket, az Amerika kapitány - A tél katonája cím helyett "Freezer Burn" álnevet használták a film forgatásánál.

Tudtad?

A Llewyn Davis világát többek között két Oscar-díjra, három-három Golden Globe-ra és BAFTA-díjra is jelölték, és mások mellett a torontói kritikusok szerint volt a 2013-as év legjobb filmje.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.