Filmek a hangulatodra szabva

Kim Fupz Aakeson

  • Lélektani
    43% Lélektani
  • Bosszúállós
    29% Bosszúállós
  • Életrajzi
    29% Életrajzi

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2019 Dermesztő hajsza Cold Pursuit
2011 Room 304 Vaerelse 304
2006 Prágai történet Prag
2006 Szappanopera En Soap
2005 Kínai szerelem Kinamand
2004 Bűnök Forbrydelser
2003 Nézz balra, ott egy svéd! Se til venstre, der er en Svensker
2002 Oké Okay
Kommentek

Tudtad?

A Műkincsvadászok bemutatóját eredetileg 2013 decemberére tervezték, még a nagy díjátadók előtt, de George Clooney úgy látta, hogy a speciális effektek még javításra szorulnak, és így nem fognak díjat nyerni. Ezért a stúdió a következő év februárjára halasztotta a premiert.

Tudtad?

A Szexvideó forgatása közben a stáb a Matek alapfokon munkacímet használta, mivel a film eredeti címe több forgatási helyszínen is erős megrökönyödést keltett volna.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Tudtad?

A High School Musical 3: Végzősök című komédiával tinilányok millióit meghódíto Zac Efron ezúttal nem csak főszereplője, hanem Ninjas Runnin’ Wild nevű cégével executive producere is a Csajkeverők c. filmnek.

Tudtad?

A Lego-kaland című filmben minden, amit látunk, LEGO-ból van. Beleértve a tüzet, vizet, füstöt, a robbantásokat és a lézerkardot is.