Filmek a hangulatodra szabva

Jennifer Grey

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2008 Keith Keith
2006 Karácsonyi kalandok The Road to Christmas Claire
2000 Szívörvény Bounce Janice Guerrero
1996 Szende, mint a halál Portraits of innocence
1996 Hárman az ágyban Lover's not
1995 West Side-i keringő The West Side Waltz Robin Ouiseau
1992 Szelek szárnyán Wind Kate Bass
1990 Bűnös vagy áldozat Criminal Justice
1990 HamuCipőke If the Shoe Fits Kelly Carter
1989 A Broadway vérszopói Bloodhounds of Broadway Lovey Lou
1987 Dirty Dancing – Piszkos tánc Dirty Dancing Frances 'Baby' Houseman
1986 Meglógtam a Ferrarival Ferris Bueller´s Day Off Jeanie Bueller
Kommentek

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Tudtad?

Michael Fassbender egy pár percre sokkos állapotba került az erőszak-jelenet felvétele után a 12 év rabszolgaság forgatása közben.

Tudtad?

A Kavarás című filmben megjelenik Adam és Drew Az 50 első randi cimű filmjéből már ismert Tízmásodperces Tom, és elismétli jellegzetes bemutatkozását: Heló, Tom vagyok!

Tudtad?

Amikor Sellars a Robotzsaru c. filmben megnézi a robot-géptestet, láthatjuk, hogy az ugyan az, mint a Robotzsaru 1987-es változatában. Ott javasolja, hogy lehetne kicsit "katonásabb", és legyen inkább fekete. Így hozták létre a 2014-es film főhősének testét.

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.