Filmek a hangulatodra szabva

Geszti Péter

  • Most játszott
    100% Most játszott

A Rapül?k rap együttessel futott be. Kés?bb a Jazz+Az négyesének volt vezet?je. A reklámszakma egyik legelismertebb figurája.

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2018 BÚÉK BÚÉK
2009 Gyilkosságba hajszolva Driven to Kill
2007 Amilyen az apja, olyan a lánya Tel pere telle fille
1999 Kalózok
1994 Rapülők Rapülők - Riszájkling
1993 Cuba
1976 Kisfiúk és nagyfiúk kisfiú
1976 Lincoln Ábrahám álmai
0 Rapülők – Riszájkling
Kommentek

Tudtad?

Néhány akciójelenet is volt a Halhatatlan szeretők c. filmben, de miután folyton arra akarták rávenni a rendezőt, hogy tegyen bele még, inkább dacosan törölte az összes addigit.

Tudtad?

A Noé vetítését betiltották Bahrain, Qatar, és az Egyesült Arab Emirátusok területén, ugyanis a helyi kormány szerint ez szembe ütközik az iszlám tanításokkal. Hasonló történt Egyiptomban, ott azt mondták, hogy a film "provokálná a hívők érzéseit".

Tudtad?

Az Amerikai botrány veszekedős jelenetében Christian Bale és Jennifer Lawrence végig rögtönöz, ugyanis képtelenek voltak azonosulni a forgatókönyvben leírt sorokkal. Így a rendező, David O. Russell beleegyezett: Mondjatok amit akartok!

Tudtad?

A Monty Python forradalmasította és népszerűvé tette azt a típusú angol abszurd humort, amin azóta már generációk nőttek fel.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.