Filmek a hangulatodra szabva

Nora Tschirner

  • Randi
    50% Randi
  • Családi
    33% Családi
  • Altesti poénok
    17% Altesti poénok

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2016 Szerelmes SMS SMS für Dich Katja
2012 Ló az erkélyen Das Pferd auf dem Balkon Lara
2010 Bon appétit Bon appétit Hanna
2009 A fülenincs nyúl 2 Zweiohrkuken
2009 A fülenincs nyúl 2. Rabbit Without Ears 2
2009 Maffiózó vagyok, drágám! Mord ist mein Geschäft, Liebling Julia Steffens
2007 Fülenincs nyúl Keinohrhasen Anna
2006 Csajok a pályán FC Venus
2005 Kebab kapcsolat Kebab Connection Titzi
1984 Sortűz egy fekete bivalyért Paula Behringer
Kommentek

Tudtad?

Gerard Butler jeleneteit kivágták 300 - A birodalom hajnala című filmből, mert később úgy döntött, hogy nem akar újra Leonidas lenni.

Tudtad?

A Gyilkosság az Orient expresszen eredeti castingjában Angelina Jolie kapta volna Mrs. Hubbard szerepét, aztán Charlize Theront kérték fel, végül Michelle Pfeiffer játszotta el a karaktert.

Tudtad?

A Műkincsvadászok bemutatóját eredetileg 2013 decemberére tervezték, még a nagy díjátadók előtt, de George Clooney úgy látta, hogy a speciális effektek még javításra szorulnak, és így nem fognak díjat nyerni. Ezért a stúdió a következő év februárjára halasztotta a premiert.

Tudtad?

Saajan Fernandes (az Ezerízű szerelem főszereplője): "Amikor a feleségem meghalt, vízszintes koporsóba temették... Másnap megpróbáltam venni magamnak egy hasonlót, de csak függőlegeset tudtak ajánlani. Egész életemben álltam a buszokon, vonatokon, nehogy már halálom után is állnom kelljen!"

Tudtad?

Natalia Oreiro, A német doktor című filmben vállalt szerepéért két hónapig intenzíven tanult németül, ugyanis a párbeszédek több mint fele ezen a nyelven van.