Filmek a hangulatodra szabva

Judith Kaufmann

  • Lélektani
    50% Lélektani
  • Háborús
    33% Háborús
  • Most játszott
    17% Most játszott

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2017 A nőkért Die göttliche Ordnung
2014 Világok között Zwischen Welten
2012 Két élet TWO LIVES
2011 Vörös Hadsereg frakció Wer wenn nicht wir
2008 Soha nem tudhatod… Ihr könnt euch niemals sicher sein
2006 4 perc Four Minutes / Vier Minuten
2000 Felejtsd el Amerikát! Vergiss Amerika
Kommentek

Tudtad?

Néhány akciójelenet is volt a Halhatatlan szeretők c. filmben, de miután folyton arra akarták rávenni a rendezőt, hogy tegyen bele még, inkább dacosan törölte az összes addigit.

Tudtad?

Ha a Godzilla filmhez a digitális trükköket egyetlen komputeren számították volna ki, akkor azok 445 év alatt készültek volna el: vagyis egy reneszánsz CGI-szakembernek 1570-ben kellett volna megnyomni a “render” gombot.

Tudtad?

Eredetileg egy csókjelenet is felvételre került a Kenau című filmben, Monic Hendrickx és Barry Atsma között, de a végleges verzióban kivágták azt.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Tudtad?

Zac Efron a Dave Francoval folytatott verekedős jelenetnél eltörte a csuklóját a Rossz szomszédság című filmben. A producerek bepánikoltak, és fontolgatni kezdték, miként lehetne a törött csuklót beleilleszteni a sztoriba, de Zac egy instant műtéttel megoldotta a problémát, így másnap már mehetett is tovább a forgatás.