Filmek a hangulatodra szabva

Alia Shawkat

  • Agyalós
    33% Agyalós
  • Altesti poénok
    33% Altesti poénok
  • Családi
    33% Családi

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2016 Szándék nélkül The Driftless Area Carrie
2015 Szöktetés a pokolból The Final Girls Gertie
2013 May tökéletes élete MAY IN THE SUMMER
2013 Kamatylista The To Do List Fiona
2012 Dollár, kanna, szerelem The Brass Teapot Louise
2009 Amreeka Amreeka Salma
2008 Hotelszoba, letolt gatya Bart got a Room
2006 Kiskarácsony mindenáron Deck the Halls Madison Finch
2006 Vádak csapdájában Not Like Everyone Else Brandi Blackbear
Kommentek

Tudtad?

Gary Poulter, aki Wade-et (G-Daawg) alakítja a Joe című filmben, egy hajléktalan, ugyanis a rendező, David Gordon Green szokása, hogy helyi lakosokat toborozzon filmjeibe. Polter néhány hónappal a film befejezte után az utcákon halt meg.

Tudtad?

Natalia Oreiro, A német doktor című filmben vállalt szerepéért két hónapig intenzíven tanult németül, ugyanis a párbeszédek több mint fele ezen a nyelven van.

Tudtad?

Julia Roberts egy interjún könnyekben tört ki, amikor arról beszélt, hogy az Augusztus Oklahomában c. filmben Meryl Streep mellett szerepel, aki ugyanis a kedvenc színésznője.

Tudtad?

Ágh István Huszárik Zoltán filmjeinek titkáról: "Stílusa egységes, mert mindig a halálba futó életről szól. Cselekménytelen, mert a lélek történetét kutatja, akár a költészet, képzőművészet és a zene. A motívumok eltűnnek és felbukkannak egyre tragikusabban; megunhatatlanok, mint a tenger, zöld rét és élet."

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. a az egyetlen Pókember filmek közül, amelyet teljes egészében New Yorkban forgattak, nem mellesleg ez a valaha készült legnagyobb filmes produkció New York Cityben.