Filmek a hangulatodra szabva

Briana Evigan

  • Táncos
    50% Táncos
  • Csajos
    25% Csajos
  • Tinifilm
    25% Tinifilm

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2015 Szökevény hercegnő Once upon a holiday
2014 Step Up: All In Step Up All In Andie
2014 Véres igazság A Certain Justice - Puncture Wounds Tanya
2012 Rejtekhely Stash House
2012 Stash House Stash House
2012 Star for Christmas Star for Christmas
2009 S. Darko S. Darko Corey
2009 Kegyetlen titok Sorority Row Cassidy
2008 StreetDance − Step Up 2 Step Up 2 the Streets Andie
Kommentek

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Tudtad?

Darren Aronofsky, A Noé rendezője azt mondta, a filmben nincsenek igazi, élő állatok, amiket látunk, azok CGI technikával készült filmtrükkök.

Tudtad?

Ágh István Huszárik Zoltán filmjeinek titkáról: "Stílusa egységes, mert mindig a halálba futó életről szól. Cselekménytelen, mert a lélek történetét kutatja, akár a költészet, képzőművészet és a zene. A motívumok eltűnnek és felbukkannak egyre tragikusabban; megunhatatlanok, mint a tenger, zöld rét és élet."

Tudtad?

A Llewyn Davis világa rendezői, a négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen napjaink legelismertebb amerikai alkotópárosa, akiknek mostani remeklése tavaly a cannes-i versenyprogramban volt először látható, és a Steven Spielberg vezette zsűri a zsűri nagydíját ítélte oda a filmnek.

Tudtad?

Bill Murray karakterneve A Grand Budapest Hotel című filmben szándékosan lett M. Ivan, ami magyar Mi van? kérdésre hajaz.