Filmek a hangulatodra szabva

Nonso Anozie

  • Beparázós
    33% Beparázós
  • Családi
    33% Családi
  • Fantasy
    33% Fantasy

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2018 7 vérfagyasztó nap Entebbe Idi Amin
2015 Hamupipőke Cinderella Kapitány
2015 Pán Pan Bishop
2011 Fehér pokol The Grey Burke
2009 Hajsza a föld alatt The Taking of Pelham 1 2 3
2009 80 évvel ezelőtt 80 évvel ezelőtt Horemheb
0 R.M. Renfield
Kommentek

Tudtad?

A részeg pilóta a Walter Mitty titkos élete c. filmben azzal viccelődik, hogy "Grönlandon kábé 8 ember van összesen". Amikor Walter elmegy oda, valóban 8 különböző embert láthatunk a szigeten.

Tudtad?

Kenneth Branagh játszott már brit, német, ausztrál és amerikai karakterek szerepében, de ez az első, hogy orosz szereplőt alakít a Jack Ryan: Árnyékügynök c. filmben.

Tudtad?

Yesim Ustaoglu, A pokol kapujában rendezőnője az egyik legjelentősebb török rendező. Korábban a Pandora szelencéjével San Sebastianban, az Utazás a napba című alkotásával Berlinben szerepelt és mindkét "A" kategóriás fesztiválon díjazták filmjeit.

Tudtad?

Zac Efron a Dave Francoval folytatott verekedős jelenetnél eltörte a csuklóját a Rossz szomszédság című filmben. A producerek bepánikoltak, és fontolgatni kezdték, miként lehetne a törött csuklót beleilleszteni a sztoriba, de Zac egy instant műtéttel megoldotta a problémát, így másnap már mehetett is tovább a forgatás.

Tudtad?

Tavaly májusban a cannes-i filmvásáron a Viharsarok című filmet észak-amerikai, angol, francia és lengyel forgalmazók már megvásárolták.