Filmek a hangulatodra szabva

Natalie Dormer

  • Kasszasiker
    33% Kasszasiker
  • Padlógáz
    33% Padlógáz
  • Sportfilm
    33% Sportfilm

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2016 Sötét erdő THE FOREST
2015 Lady W botrányos élete THE SCANDALOUS LADY W Seymour Worsley
2015 Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 Cressida
2013 Hajsza a győzelemért Rush Gemma
2010 Mező Ferenc emlékére Mrs. Appleyard
2009 Dubaji álmok City of life Olga
2009 Miss Marple történetei − Miért nem szóltak Evansnek? Agatha Christie´s Marple − Why Didn't They Ask Evans? Moira Nicholson
1997 Zsarubosszú Recoil Boleyn Anna
Kommentek

Tudtad?

A Pofázunk és végünk egyik jelenetében, amikor Ice Cube Santiagonak, Miggsnek és Codynak beszél Benről, azt mondja: "Ez egy jó nap volt", ezzel utal egyik ismert számára, az It Was A Good Day-re.

Tudtad?

Az Amerikai botrány veszekedős jelenetében Christian Bale és Jennifer Lawrence végig rögtönöz, ugyanis képtelenek voltak azonosulni a forgatókönyvben leírt sorokkal. Így a rendező, David O. Russell beleegyezett: Mondjatok amit akartok!

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Tudtad?

A Vágyak szerelmesei című filmben Pink, az énekesnő második szerepét alakítja. A stáblistában viszont az eredeti nevét adta meg, mint Alecia Moore. Az első filmje A 2007-es Katakombák.

Tudtad?

Bruce Willis 3 millió dollárt kapott volna négy forgatási napért az The Expendables – A feláldozhatók 3. című filmben, de kevesellte az összeget, ezért Stallone inkább lecserélte a karaktert Harrison Fordra.