Filmek a hangulatodra szabva

Robert Sheehan

  • Most játszott
    40% Most játszott
  • Világvége
    40% Világvége
  • Katasztrófa
    20% Katasztrófa

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2018 Ragadozó városok Mortal Engines Tom Natsworthy
2017 A Sway-tó kincse The Song of Sway Lake Nikolai
2017 Űrvihar Geostorm Duncan
2015 Holdjárók Moonwalkers Léon
2011 Csenő manók The Borrowers Spiller
2011 Kinyírni Bonót Killing Bono
2009 Eszetlenek Cherrybomb Luke
2001 Továbbra is nő vagyok! Billy
0 Namaföld Namaföld Nathan
Kommentek

Tudtad?

Bár a főszereplők közt szerepel, Jet Li összesen 5 percet játszik a The Expendables – A feláldozhatók 3. című akciófilmben.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája az ötödik filmfeldolgozás Kohlhaas Mihály életéről. Heinrich von Kleist történelmi tárgyú kisregényéből több mint húsz színpadi feldolgozás is született.

Tudtad?

A Llewyn Davis világa rendezői, a négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen napjaink legelismertebb amerikai alkotópárosa, akiknek mostani remeklése tavaly a cannes-i versenyprogramban volt először látható, és a Steven Spielberg vezette zsűri a zsűri nagydíját ítélte oda a filmnek.

Tudtad?

Walt Disney titkolta a nyilvánosság előtt, hogy dohányzik, attól félve, hogy ez árthat a gyerekbarát imázsának. Tom Hanks azt akarta, hogy karaktere hiteles legyen, így mindenképp akart egy jelenetet a cigarettázó Disney-vel. Végül megállapodott a céggel: a Banks úr megmentése egyik jelenetében elnyom egy cigit.

Tudtad?

A Frank című film főhősét alkotói Chris Sievey brit komikus Frank Sidebottom néven ismert karaktere alapján dolgozták ki.