Filmek a hangulatodra szabva

Thomas Trabacchi

  • Katarzis
    40% Katarzis
  • Spirituális
    40% Spirituális
  • Lélektani
    20% Lélektani

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2018 Lucia látomásai Troppa grazia Guido
2017 Nico, 1988 Nico, 1988 Domenico
2012 Názáreti Mária Maria di Nazaret Joazar
2012 Szent Borbála Saint Barbara Martinianus
2010 Egyszer volt egy bolondok városa C´era una volta la cittá dei matti Lampo
2007 Háborús románc L'amore e la guerra
Kommentek

Tudtad?

Julia Roberts egy interjún könnyekben tört ki, amikor arról beszélt, hogy az Augusztus Oklahomában c. filmben Meryl Streep mellett szerepel, aki ugyanis a kedvenc színésznője.

Tudtad?

A Halálos mélység rendezője, Erik Skjoldbjærg a kilencvenes évek végén Álmatlanság címmel remek thrillert készített, amelyből azonos címen Christopher Nolan rendezett hollywoodi újrafeldolgozást Al Pacino főszereplésével.

Tudtad?

A Halálos mélység főszereplője Aksel Hennie a Fejvadászok című thrillerből, Wes Bentley Az éhezők viadalából, Stephen Lang pedig az Avatarból lehet ismerős a magyar nézők számára.

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.

Tudtad?

Matthew McConaughey 21,5 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam főszerepéért, ugyanis AIDS-es beteget kell alakítania. Meglehetősen hiteles lett, csont és bőr maradt belőle.