Filmek a hangulatodra szabva

Jake Johnson

  • Limonádé
    43% Limonádé
  • Altesti poénok
    29% Altesti poénok
  • Látványbomba
    29% Látványbomba

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2018 Haverok harca Tag Randy
2017 A múmia The Mummy Vail ?rmester
2016 Mike és Dave esküvőhöz csajt keres Mike and Dave Need Wedding Dates Ronnie
2015 Az eltűnt tűz nyomában Digging for Fire
2015 Jurassic World Jurassic World Lowery
2014 Rossz szomszédság Neighbors
2014 Kamuzsaruk Let's Be Cops Ryan
2013 Ivócimborák Drinking Buddies
2012 Kockázatos túra SAFETY NOT GUARANTEED
1975 Kéjparti Pleasure Party Nick Miller
Kommentek

Tudtad?

A Sráckor című film munkacíme eredetileg 12 év volt, a rendező a közben megjelent Oscar-díjat nyert 12 év rabszolgaság miatt változtatta meg a címét.

Tudtad?

Megan Hilty játszotta Glindát a Wicked című musicalben, ami az Óz alapsztorijára épül, 2014-ben pedig a Visszatérés Óz birodalmába című animációs filmben adja a Kínai hercegnő hangját.

Tudtad?

A Halálos mélység főszereplője Aksel Hennie a Fejvadászok című thrillerből, Wes Bentley Az éhezők viadalából, Stephen Lang pedig az Avatarból lehet ismerős a magyar nézők számára.

Tudtad?

A Halálos mélység rendezője, Erik Skjoldbjærg a kilencvenes évek végén Álmatlanság címmel remek thrillert készített, amelyből azonos címen Christopher Nolan rendezett hollywoodi újrafeldolgozást Al Pacino főszereplésével.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.