Filmek a hangulatodra szabva

Brett Ratner

  • Adrenalinfröccs
    43% Adrenalinfröccs
  • Bűnügyi
    29% Bűnügyi
  • Limonádé
    29% Limonádé

Filmográfia
Év Magyar cím Eredeti cím Szerep
2014 Herkules Hercules
2011 Hogyan lopjunk felhőkarcolót? Tower Heist
2009 New York, I Love You New York, I Love You
2007 Csúcsformában 3 Rush Hour 3
2006 X-Men – Az ellenállás vége X-Men: The Last Stand
2004 Az utolsó gyémántrablás After the Sunset
2002 A vörös sárkány Red Dragon
2001 Csúcsformában 2 Rush Hour 2
2000 Segítség, apa lettem! The Family Man
1998 Csúcsformában Rush Hour
1997 Pénz beszél Money Talks
Kommentek

Tudtad?

Don Diego szerepét Árpa Attila (magyar színész, producer, gyártásvezető, a VV ötletgazdája) alakítja a holland Keanu című kosztümös, történelmi filmben, ami sokszínű munkásságát tekintve is igen meglepő tőle.

Tudtad?

Az Üstökös a Mumin-völgy fölött című film első finn nyelvű változatában elírták Tove Jansson regényének címét, finnül két szinonímát egymás mellé téve, Üstökös és üstökös névre keresztelték így a filmet, később persze ezt korrigálták.

Tudtad?

1940-ben a Disney rajzilmet készített a Pinokkió történetéből. A kis fabábu azóta is kedvelt alapanyaga a filmművészetnek.

Tudtad?

Matthew McConaughey 21,5 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam főszerepéért, ugyanis AIDS-es beteget kell alakítania. Meglehetősen hiteles lett, csont és bőr maradt belőle.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája főhőséről egy pszichiátriai tünetegyüttest is elneveztek. Kleist híres regényhőse, Kohlhaas Mihály egészen addig a törvénytisztelő polgár mintapéldánya, amíg egy fel nem dolgozott sérelem hatására az egyéni bosszúálláshoz folyamodik.